Sunday, 24 July 2016

Headquarters of International organizations

1. Headquarters of  SAARC (South Asian Association for Regional Cooperation)
 Answer: Kathmandu


2.Where is the headquarters of NATO ?
Answer: Brussels (Belgium) 

3.Where is the headquarters of ICC (International Cricket Council) ?
Answer: Dubai

4.where is the Headquarters of Greenpeace?
Answer: Amsterdam(Netherlands)

5.where is the Headquarters of  International red cross ?
Answer:Geneva(Switzerland)

6.where is the Headquarters of   Commonwealth of Nations
Answer: Marlborough House(London)

*7.Headquarters of NAM(Non-Aligned Movement) 
Answer:Jakarta, Indonesia 

*8. where is the  Headquarters of African Union? 
Answer: Addis Ababa

Headquarters of  Indian organizations 

 

1.Where is the headquarters of SEBI?
Answer: Mumbai

2.Where is the headquarters of TRAI(Telecom Regulatory Authority of India)?
Answer: Newdelhi 

3. Where is the Headquarters of Konkan railway ?
Answer: Bilapur

4. Where is the Headquarters of Bharat Scouts and Guides ?
Answer:  Newdelhi

5.Headquarters of RAW(Research and Analysis Wing) and CBI ?
 Answer:  Newdelhi


If you know some headquarters please share as comments

banner
Previous Post
Next Post

0 comments: